De la mamă copleșită la mamă împlinită în doar 28 de zile, experimentează puterea schimbării!

GHIDUL UNEI MAME EXTRAORDINARE

Un proces ghidat de acțiuni practice zi de zi, ușor de implementat.

Nu știu cu ce să încep, nimic nu funcționează

Eram în Argentina singură cuc, cu cele 2 fetițe toată ziua, povestea multor mame plecate de acasă departe de familie, de prieteni sau pur și simplu departe de oricine, ele și copiii o zi întreaga.❤️

Nu aveam parte de ajutor și o știam clar, nu puteam face prea multe pentru mine în cursul zilei pentru că fetele aveau 1 an și 3 ani. Cea mică era în explorare totală, iar cea mare avea ca obiectiv să o învețe pe sora ei să escaladeze orice.

Deci concluzia era să stai cu ochii pe ele ca pe butelie toată ziua…cred că știți la ce mă refer, somnul de prânz era misiune imposibilă, dormeau decalat, rar îmi era norocul să adoarmă în același timp.😅🙄

Bun…știam că asta era situația mea actuală și îmi doream enorm să schimb ceva, să fac ceva diferit, care să conteze pentru mine ca femeie, om.
Atunci când s-au trezit dimineața am început să plâng…

Așa că am decis ca zilnic să mă trezesc la 5 dimineața, să fac ceva diferit, să scriu, să fac cursuri, să practic recunoștința, orice care nu implica copii.🌈❤️

Eram în simbioză totală cu fetele, iar atunci când ne trezeam dimineața o făceam în 3.😜 Așa că prima zi de trezit la ora 5 a fost în 3, când am văzut vă zic sincer că am plâns de ciudă, hei trebuia să am timpul meu, de ce nu pot…

Aici apare diferența, a fost doar o zi, a 2a zi trezit tot la 5, ele la 5:30, a 3a zi tot la 5, ele la 6 și tot așa timp de o săptămână, au ajuns fetele mele să se trezească la ora 8. Iar eu mutasem ora de trezire la 7:00, 1 oră îmi era de ajuns.

La început mi-a fost greu să integrez o rutină, nu știam cu ce să încep și cu ce să termin, nu știam ce vreau, așa că am experimentat și am testat, am făcut asta pentru mine și acum vreau să împărtășesc și cu tine. 

Știu că viața de mamă poate fi dificilă, dar nu trebuie să fie.

Rutina de 15 minute care îți poate schimba viața și oferii echilibrul de care ai nevoie

  • 70% dintre mame se simt copleșite și stresate de maternitate.  (un studiu realizat de Universitatea din Massachusetts)

  • 50% dintre mame se simt singure și izolate în rolul lor de mamă. (studiu realizat de Centrul Național pentru Copii și Familii SUA)

  • 30% dintre mame se simt neîmplinite ca mame. (un studiu realizat de Universitatea din California, Berkeley)

Mulți părinți se confruntă cu provocări în viața de zi cu zi, iar mamele nu fac excepție. Presiunea și stresul pot adesea să ducă la sentimente de epuizare și nesiguranță în rolul de mamă. Dar există o soluție care te poate ajuta să depășești aceste obstacole și să devii o mamă extraordinară.

Nu mai e nevoie ca tu să testezi nimic, asta am făcut eu deja cu mine și cu mamele cu care am lucrat și lucrez. Toate exercițiile sunt testate și integrate și fac parte dintr-un curs pe care l-am desfășurat în 4 ediții.

Ce îți propun, integrează o rutină de 15 minute timp de o lună și vei vedea diferența. Nu trebuie să faci ca mine dimineața, integrează cum simți tu, dar da pot să te ajut cu acțiunile.

Cum ar fi pentru tine să lucrezi în fiecare zi cu un coach?

Un instrument care te va ajuta să faci față stresului și să te bucuri mai mult de timpul cu familia ta

Acest ghid este un partener de încredere pe calea ta către dezvoltarea personală și relații armonioase în familie. Este timpul să investești în tine și în viitorul tău ca mamă extraordinară. 

Te invit să muncim pe o structură clară și testată, e nevoie să faci zilnic acțiuni specifice timp de 28 zile!

Asta înseamnă să fii dispusă să muncești 15-20min (în medie) / zi.

Ce beneficii aduce?

Fiecare zi îți aduce o nouă provocare și o acțiune simplă pentru a-ți dezvolta încrederea, a îmbunătăți relațiile cu cei dragi.

Vei vedea cum evoluezi săptămână de săptămână, te vei încuraja și vei avea o imagine clară a muncii tale.

Conține exerciții puternice de introspecție care te vor ajuta să-ți înțelegi mai bine nevoile, dorințele și valorile personale.

Descoperi tehnici practice pentru a comunica mai eficient cu copiii și partenerul tău, creând relații mai apropiate și mai sănătoase.

Comunicarea este esențială în viața noastră, una dintre ariile pe care le abordează ghidul este cum să comunicăm autentic, cu limite sănătoase.

Maternitatea este o experiență minunată, dar poate fi și obositoare și copleșitoare. De aceea vin în sprijinul tău cu exerciții de creșterea energiei și stării de bine.

 Înveți să-ți găsești timp pentru tine, să te îngrijești și să te redescoperi pe tine însăți în mijlocul agitației zilnice.

Ai întrebări sau ai nevoie de îndrumare? Sunt aici să te sprijin, să te ghidez în acest proces. Poți trimite mail cu orice întrebare.

POȚI ACHIZIȚIONA GHIDUL AICI

Preț cu reducere 25% – 75 RON (preț întreg 99 RON)

 

Cine înțelege mai bine o mamă, poate doar o altă mamă.

DESPRE Andreea Enache

Sunt Andreea Enache, Coach de mame Extraordinare, consilier dezvoltare personală și mamă de 2 fetițe minunate. Sunt aici să fac lumea un loc mai bun pentru copiii noștri, câte o mamă pe rând.

De peste 4 ani, ajut mamele să treacă de la sentimentul de copleșire, depășire și lipsă de timp pentru ele, la o viață de familie împlinită în care copiii lor cresc independenți, fericiți și care cred în ei.

Am urmat multe cursuri cu experți internaționali în Positive Parenting, Conscious Parenting și Peaceful Parenting. Sunt membru al A Fine Parent Academy și particip constant la întâlniri cu experți din domeniu, continuând să-mi îmbogățesc cunoștințele.

Pe lângă cursurile de parenting, am explorat și alte domenii importante, cum ar fi vocație, feminitate, NLP, copywriting, public speaking, marketing și dezvoltare personală. Această diversitate de experiențe și cunoștințe mă ajută să abordez problemele mamelor într-un mod specific și eficient, oferind suport acolo unde este nevoie. 

Sunt într-o continuă explorare și cercetare pentru a găsi soluții practice și eficiente, adaptate nevoilor și provocărilor mamei moderne. Prin intermediul cursurilor, sesiunilor de coaching și resurselor pe care le ofer, mă asigur că mamele pe care le susțin primesc instrumentele necesare pentru a-și construi o relație armonioasă cu familiile lor și pentru a-și găsi echilibrul personal.

Ce proiecte pregătesc în fiecare lună pentru tine

Proiecte finalizate sau în desfășurare

Sunt într-o continuă explorare și cercetare pentru a găsi soluții practice și eficiente, adaptate nevoilor și provocărilor mamei moderne. Prin intermediul cursurilor, sesiunilor de coaching și resurselor pe care le ofer, mă asigur că mamele pe care le susțin primesc instrumentele necesare pentru a-și construi o relație armonioasă cu familiile lor și pentru a-și găsi echilibrul personal.

De ce ghidul este pentru tine

Iată 10 motive puternice pentru care ar trebui să cumperi Ghidul

1️⃣Obții acces la un curs deja testat și integrat deja de peste 60 de mame: Ghidul conține o mulțime de instrumente practice deja testate și aplicate în 4 ediții de curs deja desfășurate. Instrumentele care îți vor permite să-ți dezvolți capacitatea de introspecție și să obții claritate în deciziile tale.

2️⃣ Crești încrederea în tine: Ghidul îți va permite să-ți dezvolți încrederea în abilitățile tale de mamă și în tine ca persoană. Vei învăța să-ți recunoști și să-ți valorifici resursele interioare pentru a fi o mamă extraordinară.

3️⃣ Ai flexibilitatea de a-ți construi propriul program: Ghidul îți oferă posibilitatea de a-ți organiza timpul în funcție de nevoile tale și de a urma acțiunile în ritmul tău propriu. Nu vei fi limitată de un program rigid sau de un orar prestabilit.

4️⃣ Înveți tehnicile și strategiile potrivite pentru tine: Ghidul este conceput special pentru mamele ca tine, astfel încât să poți aplica tehnicile și strategiile în armonie cu valorile și stilul tău de viață.

5️⃣ Autodisciplina și responsabilitate: Ghidul te provoacă să-ți asumi responsabilitatea și să dezvolți autodisciplina. Vei învăța să-ți stabilești obiective și să le urmărești în mod consecvent.

6️⃣  Primești sprijin și motivație continuă: Ghidul îți oferă sprijin continuu pe parcursul celor 30 de zile, prin exerciții de reflecție și ghidare. Astfel, vei simți că nu ești singură în călătoria ta și vei găsi motivația necesară pentru a continua, iar dacă ai nevoie de ajutor sunt aici.

7️⃣ Înțelegi și rezolvi mai ușor provocările zilnice: Ghidul abordează provocările comune cu care se confruntă mamele și oferă soluții practice pentru a le depăși. Vei avea acces la strategii testate și dovedite, care te vor ajuta să-ți gestionezi mai bine situațiile dificile.

HGYUY

8️⃣ Ai ocazia să experimentezi lucrul cu un coach:  Achiziționând acest ghid, obții experiența și puterea coachingului. Acum ai o alternativă mai accesibilă, dar la fel de valoroasă, pentru a obține sprijin și ghidare în călătoria ta de autodezvoltare.

9️⃣ Devii o prioritate: Înveți să-ți prioritizezi timpul și să-ți acorzi atenția și îngrijirea necesară. Vei învăța să-ți echilibrezi responsabilitățile de mamă cu nevoile și dorințele tale personale.

🔟 Investești în tine: Faci o investiție în propria ta dezvoltare și în viitorul tău ca mamă. Vei avea la dispoziție resurse valoroase pe termen lung, care te vor însoți în călătoria ta de-a lungul anilor.

Fii o mamă mai calmă, mai conectată și mai împlinită în doar 28 de zile!

Întrebări frecvente

Maternitatea vine cu provocări și bucurii unice. Cu toate acestea, chiar și cele mai minunate experiențe pot fi îmbunătățite. Acest ghid îți oferă instrumentele necesare pentru a fi în cea mai bună formă alături de copilul tău. Crește încrederea, stima de sine, dar cel mai important grija față de nevoile tale.

Ghidul nu este o colecție de sfaturi. Este o călătorie de autodescoperire și dezvoltare personală care te va ajuta să îți înțelegi propriile nevoi, să comunici mai eficient cu copilul tău și să găsești mai multă bucurie în viața ta.

Vei vedea o îmbunătățire semnificativă în încrederea în tine ca mamă, creșterea energiei, a stimei de sine și a comunicării cu cei dragi.

Acest ghid se bazează pe metode dovedite și tehnici de dezvoltare personală, adaptate specific nevoilor mamei moderne. Este structurat într-un mod interactiv, combinând întrebări de introspecție și acțiuni concrete, pentru a-ți ghida pașii într-o direcție pozitivă.

Acest ghid este creat pentru mamele care caută să își  ducă viața la un nou nivel, acela de împlinire și conectare cu sine. Indiferent dacă tocmai ai devenit mamă sau ai deja experiență în maternitate, acest ghid te va susține în procesul tău de evoluție.

Ghidul conține 28 de zile pline de întrebări de introspecție și acțiuni concrete. Fiecare zi este o oportunitate de a aprofunda propria viață, inclusiv în relația cu partenerul/copilul tău.

Acest ghid este conceput pentru a fi parcurs în 28 de zile, aproximativ 15 min/zi, dar cu siguranță ritmul îl stabilești tu.

 Primele schimbări vor apărea după prima săptămână, dar beneficiile vor continua să se acumuleze pe termen lung.

POȚI ACHIZIȚIONA GHIDUL AICI

Preț cu reducere 25% – 75 RON (preț întreg 99 RON)

 

Primești banii înapoi în 7 zile dacă nu ești mulțumită

Sunt atât de încrezătoare că ghidul meu te va ajuta să crești încrederea, stima de sine și să îmbunătățești relațiile cu cei dragi, încât îți ofer o garanție de încredere de 7 zile.

Dacă, după ce urmezi pașii din ghid timp de 7 zile, nu ești mulțumită de rezultate, îți voi rambursa integral investiția.

Această garanție este valabilă pentru toate persoanele care achiziționează ghidul.

Pentru a beneficia de garanție, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  • Urmărești pașii din ghid cu atenție și consecvență.
  • Aplici strategiile învățate în ghid în mod practic.
  • Te angajezi să încerci activitățile și exercițiile din ghid specifice fiecărei zile, chiar dacă nu ți se par confortabile sau ușoare.

Dacă îndeplinești aceste condiții și tot nu ești mulțumit de ghid, te rog să mă contactezi și în termen de 7 zile de la achiziționare îți voi rambursa integral investiția.

Vreau să fii sigur că vei obține rezultatele pe care le cauți, așa că îți ofer această garanție fără riscuri.

Achiziționează ghidul astăzi și începe schimbarea de care ai nevoie în viața!

Testimoniale

Un instrument esențial pentru orice mamă care vrea să facă ceva diferit și cu impact pozitiv în relația cu cei dragi

Preț cu reducere 25% – 75 RON (preț întreg 99 RON)

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe această pagina, te invit sa mă contactezi, o sa te ajut cu mare plăcere.