DINCOLO DE MAMĂ, EȘTI TU!

Eliberează-te de frici și vinovăție: Descoperă-ți Puterea Autentică

DINCOLO DE MAMĂ, EȘTI TU!

PROGRAM EXPERENȚIAL DE TRANSFORMARE ȘI REDESCOPERIRE DE SINE PENTRU MAME

Ești pe modul de supraviețuire și simți că trebuie să te sacrifici ca să fie totul bine?

👉Știai  că  gândurile sunt reciclate?

👉În medie pe zi avem peste 80000 de gânduri.

👉80% dintre gânduri sunt negative, deci dragilor nu e de mirare  dacă  aveți  o stare proastă sau nu aveți  deloc energie.

Ce e și  mai interesant, e că  majoritatea gândurilor negative sunt reciclate, deci practic sunt aceleași  pe “repeat”.

Dar nu asta e normalitatea, societatea este cea care ne stabilește tipare, obiective, etichete, obiective pentru succes și presiune,însă toate aceste borne de atins nu sunt mereu ale noastre.

Simți deseori că te-ai rătăcit in  rolurile de mamă, angajată, sotie, etc., nu mai știi ce îți place și ce îți dorești, poate ai ajuns să faci sau să gătești doar ce le place copiilor și soțului.

Ai uitat de dorințele și pasiunile tale.

Ai obosit cu rutina zilnică, copii, job, casă și cam atât.

Ești pe modul de supraviețuire și simți că trebuie să te sacrifici ca să fie totul bine,însă efortul este din ce în ce mai mare și parcă nu se mai termină. 

Deseori te simți neînțeleasă, singură, deși știi teoria, nu reușești să o pui în practică sau efectiv nu vezi rezultate.

Unde ești tu în toată aglomerația zilnică?

Informația este peste tot și simți că ai nevoie să faci acțiuni specifice, să faci cu adevărat o schimbare, dar nu știi cu ce să începi?

Toată lumea știe ca avem o rezistență foarte mare la schimbare. Creierul vrea să ne țină în siguranță de aceea ne este atât de greu să căutăm în noi și să alegem acțiuni diferite care ne scot din zona de confort. Din acest motiv organizăm acest webinar în care creăm spațiu de siguranță pentru tine dragă mamă și femeie, deoarece credem că e important ca toate fricile/neputințele să se dizolve și astfel adevărata TU să iasă cu încredere la suprafață. 

Începutul a fost marcat de vinovății, de frici și de întrebările "de ce eu?" și "de ce mie?"

Povestea noastră, “Dincolo de mama, esti TU,” este călătoria a două mame, exact ca tine.

Ne-am străduit să construim o viață bazată pe tiparele sociale obișnuite. Am terminat facultăți, am urmat masterate, am avansat în corporații și am întemeiat o familie. Am bifat toate casetele societății, dar a venit momentul în care, exact atunci când ne-am transformat în mame, am simțit că picăm în gol și nu exista nimeni acolo să ne prindă.

Chiar dacă aveam totul material, simțeam că nu avem nimic esențial. A fost un moment de trezire brutal, care ne-a motivat să ne redefinim și să explorăm cine suntem cu adevărat, dincolo de rolurile noastre obișnuite și de grija față de ceilalți.

Începutul a fost marcat de vinovății, de frici și de întrebările “de ce eu?” și “de ce mie?”. Am început un proces de explorare și vindecare interioară, conectându-ne la esența noastră autentică și prioritizându-ne nevoile. A fost o călătorie plină de provocări, presărată cu depresii, neputințe, certuri și multă furie. Am plâns și am râs, am crescut împreună, ne-am susținut reciproc și am căutat sprijin în oameni, terapeuți și experți care ne-au ridicat și îndrumat. Am testat și am integrat toate astea pentru noi în primul rând și acum le oferim cu drag mai departe, inclusiv ție dragă mamă.

Am învățat că în relații ne putem răni, dar totodată, ne putem și vindeca.

A fost momentul când am început să vedem diferența, să trăim autentic și să simțim cu adevărat susținerea. Așa a luat naștere acest program, din propriile noastre experiențe, pentru că nimic nu este întâmplător, iar poveștile noastre se aseamănă. Suntem aici să împărtășim cu tine această călătorie, să te ghidăm prin procesul de redescoperire a sinelui și să te susținem în transformarea ta personală.

Esți pregătită pentru o călătorie autentică, vrei să începi o schimbare?

Ce este programul și cum se va desfășura

Este un program experiențial de transformare , creat să crească încrederea, energia, iubirea de sine, senzualitatea, libertatea de exprimare, autenticitatea și puterea de a fii TU.

Acest program nu este pentru oricine – este pentru femeile curajoase, pregătite să facă un pas hotărât către creșterea nivelului de conștiență, încredere și iubire de sine. Alături de noi, vei simți puterea susținătoare a unui spațiu liber de judecată, unde empatia devine superputerea fiecăreia dintre noi. Ne vom uni într-o comunitate ce formează fiecare treaptă de creștere pentru tine. Ce presupune:

Fii prezentă și vei putea face o schimbare în viața ta, începând chiar din prima zi!

Înscrie-te mai jos!

Înscriere plata integrală – Preț 1200 lei până pe 20 mai

Înscriere plata în rate – 2 x 700 RON (a doua rată se achită peste 14 zile) 

Înscrierile sunt deschise până pe 20mai

My countdown

Despre Traineri

Cine înțelege mai bine o mamă, poate doar o altă mamă!

Andreea Elena Enache:

Sunt Andreea Enache, Coach de mame Extraordinare, consilier dezvoltare personală și mamă de 2 fetițe minunate. Sunt aici să fac lumea un loc mai bun pentru copiii noștri, câte o mamă pe rând.

De peste 4 ani, ajut mamele să treacă de la sentimentul de copleșire, depășire și lipsă de timp pentru ele, la o viață de familie împlinită în care copiii lor cresc independenți, fericiți și care cred în ei.

Am urmat multe cursuri cu experți internaționali în Positive Parenting, Conscious Parenting și Peaceful Parenting. Pe lângă cursurile de parenting, am explorat și alte domenii importante, cum ar fi vocație, feminitate, NLP, copywriting, public speaking, marketing și dezvoltare personală. Această diversitate de experiențe și cunoștințe mă ajută să abordez problemele mamelor într-un mod specific și eficient, oferind suport acolo unde este nevoie. 

Sunt într-o continuă explorare și cercetare pentru a găsi soluții practice și eficiente, adaptate nevoilor și provocărilor mamei moderne. Prin intermediul cursurilor, sesiunilor de coaching și resurselor pe care le ofer, mă asigur că mamele pe care le susțin primesc instrumentele necesare pentru a-și construi o relație armonioasă cu familiile lor și pentru a-și găsi echilibrul personal.

Larisa Stoica:

 

Sunt Larisa Stoica , mama a 2 băieți, soție, coach Wildfit, terapeut Thetahealing și consilier de dezvoltare personală. Misiunea mea este să creez spațiu de sigurantă în care fiecare femeie cu care lucrez, să se simtă înțeleasă, acceptată și în siguranță pentru a-și dezvălui atât lumina cât și umbrele astfel încât să își onoreze feminitatea și autenticitatea. Transformarea mea a început în urmă cu 5 ani când m-am confruntat pentru prima dată cu o lipsă a indentității care m-a împins spre conceptul de iubire și acceptare de sine.  În redescoperirea mea am căutat răspunsuri în cursuri, cărți  dezvoltare personală și spiritualitate. În ultimii 4 ani  am susținut peste 20 de grupuri de femei să aibă o relație mai bună cu ele și cu corpul lor, iar în total am acumulat peste 2000 de ore de dezvoltare personală, coaching și mentorat.

Diana Cîrlan:

 

Lider, fiică, mamă, mentor, ghid spiritual, terapeut în sexulitate. Sunt Diana Cîrlan, o autoare dedicată explorării și împuternicirii feminine. Prin cartea mea, “Alchimia Plăcerii,” am privilegiul de a inspira femeile să-și descopere adevărata esență, să-și revendice puterea și să trăiască în deplină conștientizare a propriei feminități. Misiunea mea în viață este simplă, dar profundă.Cu un accent deosebit asupra plăcerii autentice, intenția mea este să susțin fiecare femeie să simtă cu adevărat și să trăiască în bucuria propriei sale ființe. Mă dedic, de asemenea, un subiect adesea considerat tabu, sexualitatea,pentru a transmite că este ceva natural și esențial în fiecare cuplu. Cred cu tărie că echilibrul și armonia în cuplu se reflectă în bunăstarea întregii familii.

 


Ce poți să obții după parcurgerea programului?

Iată cele mai importante beneficii dacă vii alături de noi.

Ce vei obține concret dacă te alături:

Înscrie-te mai jos !

Înscriere plata integrală – Preț 1200 lei până pe 20Mai

Înscriere plata în rate – 2 x 700 RON (a doua rată se achită peste 14 zile) 

Înscrierile sunt deschise până pe 20Mai

 Ce vei integra pentru a face cu adevărat o schimbare

Metoda Redescoperirii de Sine conține 8 module de explorare

 • Explorarea și abordarea cu iubire a emoțiilor, descoperind puterea lor de transformare
 • Acceptarea și integrarea emoțiilor ca parte esențială a călătoriei tale autentice
 • Identificarea nevoilor din spatele emoției prin tehnici de meditație
 • Calibrarea emoțiilor prin Legea Polarității

 

 • Dizolvă teama de conflict și respingere, deschizând ușa către conexiuni autentice și relații sănătoase prin Tehnica Regresiei
 • Îmbrățișează un mindset liber de frici, unde comunicarea sinceră este cheia evoluției tale prin metoda 4Q

 

 • Învață să spui “Nu” cu încredere și eliberează-te de presiunile externe (Metoda havening technique)
 • Descoperă tiparele din spatele libertății de a spune NU (Exercițiu de investigare Gabor Mate)
 • Descoperă puterea cuvintelor tale în construirea unui traseu autentic și în atingerea obiectivelor personale (Prin meditații Theta healing

 

 • Renunță la controlul și prejudecățile care îți limitează evoluția (Exercițiu de eliberare de convingeri)
 • Recuperează încrederea în tine, construind un fundament solid pentru conectarea cu Sinele autentic (Tehnica de conectare la momentul prezent)

 

 • Abordează și acceptă imperfecțiunile tale, transformându-le în superputeri
 • Reconectează-te cu tine prin Metoda scrierii intuitive
 • Ascultă puterea cuvintelor cu întregul corp (Metoda ascultării active cu întreg corpul)

 

 • Descoperă și explorează limbajul tău personal de iubire, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale (test identificarea limbajului de iubire metoda Gary Chapman)
 • Construiește conexiuni autentice, bazate pe iubire și respect reciproc
 • Învață să primești și să recunoști iubirea care te înconjoară

 

 • Accesează și îmbrățișează latura ta senzuală și sexuală într-un mod autentic și plin de iubire
 • Conectează-te la energia femeii și onorează-ți pântecul
 • Aliniază-te la fazele ciclului menstrual și învață cum să faci din ele aliatul tău pentru o viață vibrantă
 • Cum să îți onorezi corpul cu iubire
 • Descoperă arhetipul Amantei

 

 • Învață să sărbătorești realizările tale, mari sau mici, în carieră și viața personală
 • Onorează și validează fiecare rol pe care îl joci pe scena vieții tale
 • Celebrează noul tău Sine și darurile pe care le aduce
 • Identifică oportunitățile pe care ți le aduce  noul tău Sine  (Metoda OPA)

 

Cum sună pentru tine?

Și asta nu e tot, am pregătit și SURPRIZE pentru tine!
citesteok
Materiale video și audio cu diverse tehnici

Am pregătit pentru tine un ghid in format word, pe care poți lucra și urmări în ritmul tău programul.

expert
Meditații ghidate și exerciții

Special create pentru tine și nevoile tale.

IMAGE
Minicurs pentru creșterea încrederii

De 5 ori mai multă încredere, în DOAR 5 zile! Construiește încrederea de care ai nevoie, pentru relații de calitate cu cei din jurul tău!

MAMA LUCRAND
Curs Diminuează stresul și crește-ți starea de bine

Devino mai calmă și răbdătoare, concentrează-ți energia pe lucrurile care contează!

retreat
Retreat online pe relații

Ce vei învăța la acest retreat:
🔑să înțelegi din ce dinamică familială faci parte 🔑să identifici ce tip de atașament ai dezvoltat în copilărie 🔑să pui stop tiparelor din copilărie 🔑să înveți ce anume este preluat și nu este în beneficiul tău 🔑să reușești să nu mai escaladezi un conflict 🔑să reduci vechile obiceiuri care duc la deteriorarea relației cu cei din jur

Înscrie-te mai jos!

Înscriere plata integrală – Preț 1200 lei până pe 20 Mai

Înscriere plata în rate – 2 x 700 lei (a doua rată se achită peste 14 zile) 

Înscrierile sunt deschise până pe 20 Mai

Garanție

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Cu cât avem mai multă iubire, empatie față de noi și nevoile noastre, emoțiile sau deciziile pe care le luăm, cu atât mai mult devenim mai disponibili pentru cei din jur. Avem nevoie de oameni și de relații în viața noastră.

Rutina ta de BINE începe din interior, spune ”DA” și vino în program alături de noi.

 

Începe să investești în tine! Obține această nouă perspectivă prin Metoda Redescoperirii de Sine alături de noi și învață să te conectezi cu adevărat la esența ta, pe parcursul celor 8 săptămâni!

Testimoniale

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

Acest program este creat special pentru mamele care vor mai mult, oferindu-le instrumentele și susținerea necesare pentru a-și redescoperi esența autentică și pentru a trăi o viață plină de împlinire și bucurie.

NU MAI STA PE GÂNDURI, IEȘI DIN ZONA DE CONFORT, ÎNCEPE CU TINE!

Hai să recapitulăm ce anume primești

Înscrie-te mai jos

Înscriere plata integrală – Preț 1200 lei până pe 20 Mai

Înscriere plata în rate – 2 x 700 lei (a doua rată se achită peste 14 zile) 

Înscrierile sunt deschise până pe 20 MaiContact

 

 

Daca ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagină, te invit să mă contactezi pe what up, facebook sau pe mail, vezi mai jos.

ce pierzi (2)